Hakkebøffer med tyttebær, flødesauce og rødkålssalat
Hakkebøffer: 600 g hakket oksekød 7-12 %, 1 tsk. hele tørret enebær, 1 spsk. tyttebærsyltetøj, salt og frisskværnet peber, olivenolie til stegning Tyttebærmarinade: 1 spsk. tyttebærsyltetøj, 1 spsk. rødvinseddike, ½ dl olivenolie, salt og friskkværnet peber Rødkålssalat: 1 frisk rødkål, 2 æbler, 25 g hasselnøddekerner, 25 g valnøddekerner Tyttebær-fløde-sauce: 1½ dl grøntsagsbouillon, 2 dl madlavningsfløde 18 … Læs resten af Hakkebøffer med tyttebær, flødesauce og rødkålssalat
Kopier og indsæt denne URL på dit websted for at indlejre
Kopier og indsæt denne kode på dit websted for at indlejre